Kender I det, at man har viiirkelig meget lyst til velsmagende, nybagte boller. Men man orker ikke hævetid og dej overalt på hænderne. Sådan kan jeg i hvert fald godt have det, og så finder jeg altid den samme opskrift frem. Den kræver få ingredienser, dejen koldhæver natten over, og de bliver knasende sprøde.
Opskriften er ikke min egen, men derfor er den alligevel min absolutte favorit, når jeg craver nybagte boller. Især hvis det skal være de nemme af slagsen – for man skal slet ikke have fingrene ned i dejen, når man bager disse.
Dejen skal smækkes sammen aftenen forinden (hvis man skal bruge bollerne om morgenen vel at mærke), og så skal den “klattes” op på en bageplade og ind i ovnen. Easy peasy, og de smager SÅ godt.
Opskriften findes lige her. Jeg følger den dog slet ikke slavisk, og da jeg lavede bollerne for nogle dage siden, var det på rent øjemål. De bliver stadig drøngode.
Har I også en opskrift, som I altid vender tilbage til?
1
Jeanette Henriksen says
Elsker virkelig bare frisk bagte bolle eller brød.. Især efter jeg fik en røremaskine i julegave.. Det er alt for lækkert..
Knus Jeanette – ww.jeasblanketanker.dk/