Det er mere end syv måneder siden, jeg sidst delte lidt (u)brugelige facts om undertegnede. Og jeg elsker selv at lære de bloggere, jeg læser med hos lidt bedre at kende. Så jeg tænkte, at I kunne få ti nye af slagsen på denne vinteronsdag. Hvis I ikke har læst først udgave af denne slags indlæg, så findes det lige HER.
- Jeg er en underlig blanding af både at være ret kreativ og samtidigt ret organiseret. Jeg har behov for frihed, få skøre indfald (og leve dem ud) og at kaste mig ud i nye, anderledes ting. Men jeg har samtidigt et kæmpe kontrolgen, laver lister i ét væk og vil helst kende til alle risici på forhånd. På en måde er det rart at indeholde begge siderne og lade dem få lov at supplere hinanden.
- Jeg er en gennemført klovn, når det handler om at stege kød. Inderst inde er jeg nok bare for utålmodig til at vente på, at det har fået helt nok. Enten steger jeg kødet, uanset om det er frikadeller, kyllingebryst eller medisterpølse, for lidt eller for meget. Når jeg en sjælden gang i mellem rammer stegningen lige i røven, så er det mere held end forstand 😉
- For nyligt downloadede jeg app’en Duolingo. Jeg har altid drømt om at kunne bare lidt spansk, og nu skal det være!
- Jeg elsker følelsen af at have et helt opryddet og rent hjem. Jeg gør bare meget sjældent noget ved det. Det der med at tage rod og rengøring i opløbet, så det ikke bliver én stor, sur pligt falder mig åbenbart bare ikke naturligt.
- Mine livretter varierer nærmest som vinden blæser. Den ene dag svarer jeg én ting, og den næste dag svarer jeg noget helt andet. Nogle retter er dog altid med i opløbet, og man må sige, at jeg har en bred smag. Blandt mine livretter er chili con carne (med guacamole til!), risengrød, laks, sushi og pizza med parmaskinke, frisk mozzarella og ruccola.
- Jeg er pokkers bange for at flyve. Helt åndssvagt bange, faktisk. Det er en frygt, som er kommet ret sent i mit liv. Men jeg har i den grad udfordret den – og bliver ved med at gøre det. Siden 2013 har jeg fløjet til San Francisco*2, San Diego, Prag, New York, Hawaii og Korsika. Og inden længe sætter jeg mig i et fly igen.Det fungerer bedst for mig, hvis jeg har lyddæmpende høretelefoner på, noget læsestof med, telefonen fuld af Mads & Monopolet podcasts, og at jeg sidder på en gangplads. Flyskrækken får altså ikke lov til at bestemme, om jeg skal se verden eller ej. Basta.
- Jeg spiste ikke rugbrød indtil 10. klasse, hvor jeg gik på efterskole med rugbrød på menuen hver aften. Som udenlandsdansker er det faktisk noget af det, jeg savner allermest. Rugbrød kommer på madplanen mindst en gang om ugen, når vi er tilbage i Danmark!
- For flere år siden var jeg på Skanderborg Festival et par gange. Jeg drømmer om at komme afsted igen. God musik, rart selskab, fadøl og bøgetræer overalt kan altså noget helt særligt.
- Især da jeg boede alene i Århus kunne jeg snildt finde på at spise bland-selv-slik til morgenmad, havregryn til aftensmad eller Ben & Jerry’s til frokost. Ikke på den samme sag altså 😉 Jeg er ikke så fintfølende, organiseret eller gourmet-agtig på det punkt. Spiser som oftest det, jeg lige har lyst til (eller det eneste, der er tilbage i køleskabet, haha).
- Nu hvor vi bor i USA bliver jeg helt stolt af Danmark og danskhed. Er altså hverken særlig patriotisk eller nationalistisk af sind sådan til hverdag, men jeg bliver lidt småstolt, når jeg ser børn få LEGO med i indkøbsvognen i Target, eller når jeg ser Lurpak smør på hylderne i et supermarked. Jeg får en lyst til at fortælle forældrene i køen, om de godt ved, at legetøjet faktisk er fra Danmark. Som om de interesserer sig bare en promille for den oplysning. Så jeg holder igen og lader det blive ved tanken. Tænk sig at nogle måneder i udlandet er nok til at fyre op for fædrelandsfølelsen på den måde.
VenterPaaVinBlog says
Mega hyggeligt indlæg – jeg elsker altså også chili con carne, det er seriøst lige godt hver gang 😀
– A
Line says
Og det er det bare! Jeg bliver aldrig træt af det, og jeg spiser nærmest, til jeg får kvalme 🙂
/Line